Billig mc försäkring

Här hittar du en billig mc försäkring både till vintern och sommaren när säsongen börjar. Det viktigaste är att du funderar över vilka behov du har till din försäkring, behöver du en helförsäkring ifall din motorcykel blir stulen eller om det blir skadegörelse på den medan du har ställt ifrån dig den på stan? Läs mer: billig mc försäkring

Jämför

  • Försäkringpremie
  • Villkor och vad försäkringen täcker
  • Vilket paket du behöver för dina behov
  • Pris per år och halvår

Teckna en försäkring på ett tryggt sätt genom att jämföra och prata med en rådgivare först. Ställ frågor! Det lönar sig att jämföra för att se vilken mc försäkring som är billigast.

Saker som kan påverka priset och är avgörande på om den är billig eller inte är din motorcykels ålder, storlek och hur den förväras under natten. Även åldern på dig som tagare av försäkringen spelar in.

Det finns tre typer av mc försäkringar: Helförsäkring, Halvförsäkring och Trafikförsäkring. Du kan också teckna tilläggsförsäkringar som täcker olycksfall, utlägg för hyrsläp vid reparation och avställningsförsärking.

Fakta: Vanliga märken som försäkras är Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW, Harley-Davidsson, KTM, Ducati, Honda, Aprilia, Triumph